Mesajul directorului

Director

Bine ați venit pe pagina web a Colegiului Național de Coregrafie!

Sunt absolut convins că ați auzit de instituția noastră, pentru că doar în 30 de ani, aceasta a câştigat un loc deosebit în inimile multor oameni, în special, a celor care au studiat, au activat și au petrecut aici cele mai frumoase momente ale vieţii.

Colegiul Național de Coregrafie este instituția de învățământ profesional tehnic care cultivă în sufletele elevilor dragostea față de artă. Scopul urmărit de noi constă în formarea culturii elevilor în sensul direct al cuvântului, prin ceea ce facem zi de zi: Dans, obținând succese incontestabile de-a lungul anilor.

În cele trei decenii, Colegiul Național de Coregrafie a dat țării circa 900 specialiști în domeniul coregrafiei – începând cu colective de amatori de la sate și terminând cu conducători ai colectivelor profesioniste de talie națională și internațională, fiecare realizându-se în profesia dată prin aptitudini și talent, și toți într-un final promovând valorile general umane.

Aici toți sunt tratați în egală măsură și educați în spiritul frumosului, obținând în final rezultate remarcabile datorită profesionalismului și experianței profesorilor instituției.

Cadrele didactice își ghidează cu grijă discipolii pentru ca aceștia să cunoască, să perceapă şi să însuşească într-un mod corespunzător domeniul coregrafic.

Arta coregrafică a fost întotdeauna cea mai sublimă formă de exprimare. Dacă vă regăsiți în ea, Colegiul Național de Coregrafie, din mun.Chișinău, vă așteaptă cu ușile deschise pentru a vă realiza menirea Dvs în societate.

Vă așteptăm cu drag!